Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از ایکوپرس، داود خسروی با بیان این‌که نمونه آزمایشی تارا برقی در تیرماه رونمایی شده، تبدیل پلتفرم خودروی بنزینی به برقی و طراحی پلتفرم اختصاصی خودروی برقی را دو مسیر تولید خودروی برقی در جهان دانست و اظهار کرد: در ایران نیز مشابه سایر کشورها عمل می شود.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان جتکو با بیان این که طراحی پلتفرم جدید با مفهوم برقی هزینه قابل توجهی دارد، گفت: اگر خودروی برقی با اعمال تغییراتی در پلتفرم‌های بنزینی موجود طراحی و تولید شود، هزینه میلیارد دلاری در برنخواهد داشت و این یکی از روش‌هایی است که خودروسازان غربی مانند پژو، رنو و خودروسازان شرق آسیا نیز برای طراحی و تولید خودروی برقی استفاده کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسروی ادامه داد: شرکت جتکو با رویکرد ساخت اجزای اصلی خودرو در داخل کشور برای کاهش هزینه تولید و کاهش ارزبری، پروژه ساخت خودروی برقی را بر روی جدیدترین پلتفرم ایران خودرو یعنی خودروی تارا آغاز کرده که خوشبختانه به نتایج بسیار خوبی هم تا این مرحله رسیده است.

وی با بیان این‌که مجموعه پاورترین خودرو شامل الکتروموتور، باتری‌پک، درایو، شارژر و مبدل DC به DC به طور کامل توسط تیم‌های تخصصی جتکو طراحی شده و ساخت نمونه‌ها کاملا در داخل انجام شده، گفت: برخی قطعات کوچک به ویژه قطعات جزئی الکترونیکی از منابع خارجی تامین می شود که داخلی سازی آن نیز با توسعه زیرساخت‌ها در دستور کار برخی قطعه‌سازان است.

خسروی ادامه داد: بهره‌برداری از خودروی برقی، صرفا با تولید خودرو امکان‌پذیر نمی‌شود، چرا که استفاده از خودروی برقی، نیازمند ایجاد بستر و زیرساخت‌هایی در کشور مانند ایستگاه‌های شارژ سریع است که فراهم آوردن آن به عهده خودروساز نیست؛ همانطور که تامین جایگاه سوخت بنزین بر عهده خودروساز تولیدکننده خودروی بنزینی نیست.

وی افزود:‌ ایستگاه های شارژ خودروی برقی باید در سطح کشور ایجاد شود تا خودروهای برقی در زمان ۲۰ دقیقه شارژ شوند، ایجاد شرایطی برای پارکینگ‌های شخصی مالکان نیز ضروری است تا شارژ خودرو در زمان پنج تا هشت ساعت انجام شود.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان جتکو با بیان این‌که در تمام دنیا دولت‌ها به تامین زیرساخت‌های موردنیاز برای خودروی برقی کمک می‌کنند، افزود: علاوه بر توسعه شبکه ایستگاه‌های شارژ خودرو، تامین برق مورد نیاز به‌ویژه در ماه‌های پیک مصرف برق حایز اهمیت است.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد زیرساخت در شرکت های قطعه سازی گفت:‌ قطعه سازان نیز برای به تولید انبوه رسیدن خودروی برقی نیاز به حمایت هایی به ویژه در خصوص سرمایه‌گذاری در خطوط تولید دارند که ضروری است در این زمینه نیز تسهیلات لازم از سوی بانک ها در اختیار آنان قرار گیرد.

خسروی گفت: نمونه‌سازی محصول در شرکت جتکو صورت می‌گیرد تا امکان تولید قطعات در کشور و وجود دانش طراحی و ساخت آن به اثبات برسد، اما باید شرایطی فراهم شود تا زیرساخت لازم برای تولید انبوه ایجاد شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر، در دنیا بخش قابل توجه هزینه خودروی برقی، مربوط به پک باتری است که بین ۳۵ تا ۴۵ درصد قیمت خودرو را شامل می‌شود و در همه کشورها به خریدار خودروی برقی یارانه‌های دولتی تخصیص می‌یابد که بخشی از هزینه تولید را پوشش می‌دهد، مشوق‌هایی مانند پارکینگ رایگان، امکان تردد در محدودیت‌های طرح ترافیک و تخفیف در بیمه و مالیات برای خودروهای برقی نیز در نظر گرفته می‌شود.

کد خبر 5394939

منبع: مهر

کلیدواژه: گروه صنعتی ایران خودرو تولید خودرو قیمت خودرو کسب و کار گروه خودروسازی سایپا محیط کسب و کار ایران تعمیر لوازم خانگی طراحی داخلی دکوراسیون منزل سیاتیک نرم افزار حسابداری وکیل دادگستری قهوه دورکاری کارمندان واکسن کرونا گروه صنعتی ایران خودرو تعمیرات موبایل خودروی برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۴۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لونا GRE برقی ایران خودرو + مشخصات، عکس و قیمت Luna GRE EV

لونا GRE برقی ایران خودرو (Luna GRE EV) از نظر قیمت، مشخصات فنی، امکانات رفاهی، بررسی طراحی ظاهری مورد توجه خریداران است.

به گزارش ایمنا، ایران خودرو یکی از بزرگترین شرکت‌های خودرو سازی ایران است که محصولات مختلفی از جمله خودروی سواری، اتوبوس و مینی‌بوس تولید می‌کند.لونا EV، تاکسی برقی ایران خودرو بوده که نام اصلی و چینی آن JMEV Yi است.

بررسی لونا GRE برقی ایران خودرو (Luna GRE EV)

خودرو لونا GRE برقی یکی از جدیدترین محصولات شرکت ایران خودرو به شمار می‌آید و قرار است به ناوگان تاکسی برقی کشور اضافه شود و در حال حاضر در لیست سامانه یکپارچه خودروهای واردتی قرار گرفته است. این خودرو از همکاری مشترک بین شرکت‌های خودرو سازی رنو و جیانگ لینگ طراحی و ساخته شده است و در بازارهای بین‌المللی با نام‌های MEV Yi و لونا EV شناخته می‌شود.‌

مشخصات فنی لونا GRE برقی ایران خودرو (Luna GRE EV)

لونا GRE دارای موتور الکتریکی با توان ۱۴۹ اسب بخار و گشتاور ۲۲۵ نیوتن متر بوده که این امر باعث ارائه تجربه رانندگی جذاب‌تری در مقایسه با خودروهای بنزینی مشابه می‌گردد. این خودرو با یک بار شارژ قادر به پیمودن مسافت ۴۰۰ کیلومتر بوده و زمان شارژ سریع و معمولی آن به ترتیب ۳۰ دقیقه و ۸ ساعت است. هندلینگ بهتر لونا GRE به دلیل قرارگیری پک باتری در مرکز این خودرو و پایین آوردن مرکز ثقل آن حاصل می‌گردد.

کد محصول ۷۳۵۰۱
نوع موتور الکتریکی- سنکرون مغناطیس دائم
حداکثر قدرت موتور ۱۴۹ اسب بخار
حداکثر گشتاور ۲۲۵ نیوتن متر
حداکثر سرعت موتور الکتریکی ۱۲۰۰۰ دور بر دقیقه
گیربکس تک سرعته
حداکثر سرعت ۱۴۰ کیلومتر بر ساعت
مصرف انرژی ۱۱ km /100kWh
نوع باتری LFP battery (lithium ferrophosphate)
ظرفیت باتری ۴۳.۹ کیلو وات ساعت
حداکثر مدت زمان شارژ معمولی ۸ ساعت
حداکثر مدت زمان شارژ سریع ۳۰ دقیقه

ابعاد و ظرفیت لونا GRE برقی ایران خودرو (Luna GRE EV)

ابعاد این خودرو ۴۶۷۵ در ۱۸۳۵ در ۲۷۵۰ میلیمتر و وزن آن ۱۵۳۵ کیلوگرم است. حجم صندوق بار آن ۴۱۰ لیتر است.

طول*عرض*ارتفاع

۱۴۸۰*۱۸۳۵*۶۷۵۴

وزن خودرو بدون سرنشین و تجهیزات اضافی

۱۵۳۵ کیلوگرم

سایز و نوع رینگ

۱۷ اینچ فولادی

فضای صندق عقب

۴۱۰ لیتر

ایمنی و تجهیزات لونا GRE برقی ایران خودرو (Luna GRE EV)

لونا GRE دارای سیستم‌های ایمنی متنوعی از جمله سیستم ترمز ضد قفل ABS، کیسه هوای راننده و سرنشین جلو، ترمز پارک برقی، سیستم کنترل پایداری الکتریکی ESP و سیستم‌های کمکی حرکت در سربالایی و سراشیبی می‌باشد. از دیگر تجهیزات آن می‌توان به سیستم تهویه اتوماتیک، رینگ‌های ۱۷ اینچی، دکمه روشن / خاموش و ورودبدون کلید و سیستم صوتی با پورت USB اشاره نمود.

ترمز سیستم ترمز ضد قفل (ABS و EBD)، ترمز جلو دیسکی با سیستم خنک شونده، ترمز عقب دیسکی، سیستم کمکی حرکت در سربالایی(HHC)، سیستم کمکی حرکت در سراشیبی (HDC)، سیستم کنترل پایداری الکتریکی(ESP)، ترمز پارک برقی(EPB)، ترمز کمکی اضطراری (EBA)، سیستم ضد لغزش (ASR)
کیسه هوای ایمنی راننده و سرنشین جلو
فرمان فرمان برقی
سیستم تهویه اتوماتیک
سیستم صوتی دو عدد پورت USB ، دو عدد بلندگو
چراغ‌ها چراغ روز، مه شکن عقب، تنظیم ارتفاع چراغ‌های جلو از داخل
آینه‌ها آئینه‌های جانبی برقی دارای راهنما
شیشه‌ها پاور ویندوز، آنتی ترپ شیشه راننده، شیشه بالابر برقی جلو و عقب
تزئینات روکش پارچه‌ای صندلی
تجهیزات ایمنی سنسور دنده عقب، قفل کودک درب‌های عقب، کمربندهای ایمنی سرنشینان جلو ۳ نقطه‌ای با قابلیت تنظیم ارتفاع، کمربند سرنشینان عقب ۳ نقطه‌ای، ایزوفیکس، قفل مرکزی، باز شدن خودکار قفل درب‌ها هنگام تصادف، اخطار باز بودن درب‌ها، اخطار باز بودن کمربند سرنشینان جلو، نمایش میزان باد لاستیک(TPMS)
رینگ و لاستیک ۱۷ اینچ فولادی
صندلی صندلی راننده ۶ حرکته دستی و صندلی شاگرد ۴ حرکته دستی
سایر تجهیزات دکمه روشن و خاموش و ورود بدون کلید، سنسور نور و باران، cool box ،پشت آمپر ۷ اینچی

قیمت لونا GRE برقی ایران خودرو (Luna GRE EV)

برآورد قیمت فروش محاسباتی علی الحساب خودروهای برقی وارداتی در مبادی ورودی واحد ۹.۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال اعلام شده است. قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد

کد خبر 751342

دیگر خبرها

  • kmc a5 کرمان موتور + قیمت و مشخصات خودرو کی ام سی
  • دلیل مخالفت برخی دولتی‌ها با واردات خودرو‌ برقی و عدم امکان ثبت‌نام برای متقاضیان جدید
  • مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی
  • سلاجقه: مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی صادر می‌شود
  • اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • رونمایی از اولین محصولات برقی سامانه یکپارچه خودرو
  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • لونا GRE برقی ایران خودرو + مشخصات، عکس و قیمت Luna GRE EV
  • قیمت قطعی ۲ خودروی برقی در سامانه یکپارچه خودرو+ جدول